Співробітники кафедри обліку і аудиту ЗУІ беруть участь у проєкті щодо розробок навчальних матеріалів

Університет Обуди запустив комплексну програму щодо розробок навчальних матеріалів в Карпатському басейні на своїй власній освітній онлайн-платформі, в якій взяли участь троє співробітників кафедри обліку і аудиту Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ: д.е.н., проф. Бачо Роберт Йосипович, Лоскоріх Габріелла Людвиківна (PhD) і Потокі Габор Федорович.

31 березня 2023 року з приводу цієї події в Університеті Обуди відбулося урочисте вручення іменних грамот у присутності віце-прем’єра Угорщини  відповідального за національну політику Шем’єн Жолта.

Суть проєкту полягає в тому, щоб викладачі, які беруть участь у ньому, зокрема здійснюють викладацьку діяльність у закладах освіти у своїй країні та за кордоном, протягом наступних років розробили близько 300 навчальних матеріалів. Наразі основна мета – включення до бази даних освітньої платформи навчальні предмети, які будь-хто може онлайн вивчати.

Викладачі Інституту Ракоці протягом наступних восьми місяців будуть розробляти курси навчальних матеріалів з теорії економіки, маркетингового менеджменту та податкового консалтингу.

Цей освітній проєкт пропонує викладачам Інституту Ракоці можливість приєднатися до міжнародної мережі Карпатського басейну, що стимулює розвиток викладацької майстерності, а також капітал відносин.

Кафедра обліку і аудиту

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar