Професорка ЗУІ у складі рецензентів Scopus-видання

Д.е.н., проф., професорка кафедри обліку і аудиту ЗУІ Пойда-Носик Н.Н. запрошена у якості рецензента для індексованого у Scopus видання Springer “Lecture Notes in Networks and Systems”, ISSN 2367-3370, 2367-3389 (електронний). Видання  Springer індексуються у базах SCOPUS, INSPEC, WTI Frankfurt eG, zbMATH і SCImago, а також представлені для розгляду в Web of Science.

Видання «Lecture Notes in Networks and Systems» містить матеріали та редаговані томи про системи та мережі, що включають в тому числі такі області, як: соціальні системи, економічні системи, виробництво, розумні мережі, нелінійні системи тощо. Серія охоплює теорію, застосування та перспективи щодо сучасного стану та майбутніх розробок, пов’язаних із системами та мережами, прийняттям рішень, контролем, складними процесами та суміжними областями, які вбудовані в галузі міждисциплінарних та прикладних наук.

Щиро вітаємо д.е.н., проф. Пойду-Носик Н. Н. і зичимо їй подальших успіхів, творчого натхнення, невичерпної енергії та нових здобутків!

Пишаємося досягненнями наших колег!

Кафедра обліку і аудиту ЗУІ

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar
  • English