Співробітники нашого закладу на SYSADMINDAY

15 липня співробітники Центру інформатики імені “Пушкаш Тіводор” та Великодобронської філії Центру професійної підготовки імені Еде Егана взяли участь у заході з нагоди всесвітнього Дня системного адміністрітора.

Для безперешкодного функціонування нашого закладу, робота системних адміністраторів є особливо важливою. Досвід показує, що ріст обсягу інформації постійно збільшується, а мережа зберігання даних допомагає підвищити ефективність використання ресурсів систем зберігання, що в свою чергу вимагає збільшення можливостей їх обслуговування. Саме тому важливо, щоб ІТ-спеціалісти нашого навчального закладу постійно розширювали та оновлювали свої знання.

Вже 23-й рік поспіль sysadminday.com є ініціатором заходу визнання системних адміністраторів та ІТ-спеціалістів. З їх ініціативи щороку в останню п’ятницю липня у всьому світі проводиться заслужено популярний у світовій ІТ-спільноті – День вдячності системному адміністраторору. В Угорщині проведення SYSADMINDAY випало на 15 липня, що є раніше офіційної дати, у зв’язку з літніми канікулами. Офіційним організатором заходу стало ІТ-видавництво HWSW. Всесвітній День системного адміністрітора організатори проводять вже 13-й рік, де окрім професійних лекцій, системні адміністратори та ІТ-спеціалісти мали змогу поспілкуватися між собою. На заході взяли участь Поллої Ференц, керівник Центру інформатики імені “Пушкаш Тіводор” та його колега Греба Саболч, а також Кучінка Золтан, викладач Великодобронської філії Центру професійної підготовки імені Еде Егана.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar