Студенти англійського відділеня в Мішкольцському університеті

20 лютого 2024 року студенти другого курсу англійського відділення, які проходять дуальне навчання в Мішкольцському університеті, поділилися своїми враженнями з першокурсниками англійського відділення та студентами другого курсу відділення угорської філології.

Герив Богларка та Рац Мілан, студенти  Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ спеціальності “Англійська мова та література”  ознайомили присутніх та представили різноманітність цього типу навчання,  детально розповіли як проходило навчання та про умови побуту.

Мілан Рац акцентував увагу присутніх на навчальному процесі в цілому та ознайомив студентів з реалізацією онлайн-навчання,  проведенням онлайн-іспитів,   особливостями навчаня на платфомі Сlassroom та використанням системи Neptun. Мілан особливо відзначив доброзичливість і чуйність викладачів Мішкольцського університету, які, серед іншого, представили нові інтерфейси для створення презентацій PowerPoint, наголосили на використанні штучного інтелекту (ШІ), зосередили увагу на можливостях його застосування і застерегли від зловживання інструментами на основі ШІ.

Насамкінець Богларка наголосила, що вони не лише навчалися, але  мали і вільний час, тож могли влаштовувати невеликі подорожі, обравши для цього Лілафюред та природний парк Бюккський каньйон.

На завершення, студенти відмітили, що отримали  незабутній досвід під час навчання в Мішкольці. Викладачі університету закликали студентів слідувати поставленим перед собою цілям і сміливо рекомендувати дуальне навчання іншим студентам нашого Інституту.

Студенти другого курсу
англійського відділеня кафедри філології  

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar