Студенти бакалаврату та магістратури кафедри математики та інформатики успішно склали фаховий іспит та захистили дипломні роботи

Цього тижня студенти бакалаврату та магістратури кафедри математики та інформатики Закарпатського угорського інституту ім. Ференца Ракоці ІІ успішно склали державні іспити та захистили дипломні роботи.

Для студентів, які навчаються за ОКР «Бакалавр», державний іспит відбувся 14 червня 2023 року в першій половині дня, а захист дипломних робіт – у другій половині дня, де студенти представили результати своєї роботи за обраними ними темами. 9 студентів успішно склали державний іспит та захистили свої дипломні роботи.

Для студентів, які здобувають ступінь магістра, фаховий іспит відбувся 12 червня 2023 року, а захист дипломної роботи – 16 червня 2023 року. Всі студенти магістратури успішно впоралися з поставленими завданнями.

Екзаменаційну комісію, що складалася з п’яти членів, очолила доктор фізико-математичних наук, завідувачка кафедри теорії ймовірностей і математичного аналізу Ужгородського національного університету Ганна Сливка-Тилищак. У роботі комісії взяла участь викладачка Ельза Попович, як представниця роботодавця.

Всі студенти успішно склали фаховий іспит та захистили роботи, а це означає, що 9 студентів здобули науковий ступінь бакалавра та 4 студенти – магістра.

Вітаємо всіх студентів!

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Доровці Адам Федорович

 

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar