Студенти Центру професійно-технічної освіти імені Егана Еде підготували сюрприз для мешканців Будинку для пристарілих Закарпатської реформатської церкви

Студенти та викладачі Центру професійно-технічної освіти імені Егана Еде об’єдналися, аби порадувати мешканців місцевого реформатського будинку пристарілих чимось солоденьким у період Адвенту. Ідея належить Марії Ілошваі та Беатрікс Чегі, що є педагогами з хлібопечення та кондитерської справи, з якими студенти спільно працювали над втіленням цієї програми в реальність. Ідея задуму була теплим жестом: наповнити життя людей похилого віку, які проживають у будинку для престарілих, турботою, добротою і барвами напередодні Різдва Христового. 

13 грудня директор Берегівської філії Центру професійно-технічної освіти імені Еде Егана Іштван Надь у супроводі викладачів Марії Ілошваі та Беатрікс Чегі, а також студентів, які навчаються за спеціальностями «Пекар» та «Кондитер», навідалися до Будинку для пристарілих Закарпатської реформатської церкви, куди передали 37 ящиків тістечок, виготовлених студентами та викладачами, вкладаючи любов у кожну крихту смаколиків.

Соціальна акція проводилася для зміцнення солідарності в громаді. Студенти не лише пригостили літніх мешканців різноманітними смаколиками, а й наповнили коробки невеличкими подарунками, аби зробити гостинці ще більш особистими. Мешканці ж своєю чергою віддячили за гостинці імпровізованим декламуванням віршів та виконанняи різних пісень.

Сподіваємося, що ця подія порадувала радість не лише літніх мешканців, а й надихнула інші навчальні заклади та громади зробити подібні акції доброчинності. Приклад учнів та вчителів свідчить про те, як багато можна досягти, доклавши трохи турботи та колективних зусиль. Висловлюємо щиру подяку всім, хто долучився до цієї душевної ініціативи!

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Сантов Д.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar