Студенти кафедри математики та інформатики взяли участь у реалізації програми вихідних з розвитку талантів «ГЕНІУС»

У 2024 році благодійний фонд «ГЕНІУС», не порушуючи традицій попередніх років, уже вдев’яте організував вихідні з розвитку талантів та підготовки обдарованих школярів до участі в різних конкурсах та олімпіадах.

Учасниками занять стали учні, які посіли перші 10 місць у 2-му турі олімпіад з математики імені Віктора Теребеші та Зоарда Гевце, що відбулися за організації Закарпатського угорськомовного педагогічного товариства.

Метою проведення занять є підготовка дітей до математичних змагань, олімпіад та конкурсів, поглиблення вже наявних знань, а також розвиток особистості школярів через вечірні спортивні заняття та настільні ігор, підвищення їхньої впевненості в собі, зміцнення відчуття приналежності до спільноти та підвищення здатності розв’язувати поставлені завдання.

Окрім 17 кваліфікованих викладачів, до проведення вихідних із розвитку талантів були залучені студенти кафедри математики та інформатики ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ. Подібно до попередніх разів, цього року студенти зробили свій внесок у роботу з обдарованими школярами, провівши цікаві та пізнавальні вправи, поповнивши знання дітей новими та вдосконаливши вже раніше набуті навички та уміння.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Кафедру представляли студентки за ОКР «бакалавр» Біанка Балла, Олександра Гапак, Анастасія Сенько та Адам Теметев, а серед студентів-магістрантів до реалізації програми долучилася Едіна Пінте.

Олександра Палінскі
Кафедра математики та інформатики

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar