Студенти спеціальностей «Початкова освіта» та «Дошкільна освіта» удосконалювали набуті теоретичні знання у рамках польової практики

З 26 червня по 2 липня 2023 року студенти першого курсу спеціальностей «Початкова освіта» та «Дошкільна освіта» взяли участь у польовій практиці, відвідавши освітні та культурні центри в населених пунктах компактного проживання представників угорської нацменшини, а саме: дитячі садки, школи, що діють при гімназії ім. Каталін П. Франгепан, а також церковні установи у селах Коропець, Середнє, Велиикий Березний, Холмок, Свобода, Королево, Буштино, Кобилецька Поляна, Тересва, Ділове).

У рамках тижневої програми студенти, поміж іншого, відвідали архітектурні (історичні, культурні) та природоохоронні об’єкти в околицях навчальних закладів: Закарпатський музей народної архітектури та побуту просто неба, Середнянський замок, площу Петефі в Ужгороді, Географічний центр Європи, місце впадання Білої та Чорної Тиси в Рахові, меморіальну дошку Ференцу Кельчеї, встановлену на будівлі Хустського замку, замок ім. Перені у Виноградові. Учасники практики взяли участь у музейному занятті у виставковій залі “Арнольд Гросс” Закарпатського угорського інституту, а також оволоділи березькою технікою вишивання хрестиком в Етнографічний музей-садиба, що у с. Великі Береги.

Кафедра педагогіки, психології, початкової, дошкільної освіти та управління закладами освіти висловлює подяку всім керівникам закладів та співробітникам за теплий прийом, викладачам та співробітникам ЗУІ, залученим до організації програми, за високоякісне виконання своїх завдань, надану професійну та адміністративну підтримку.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar