У Фаховому коледжі ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ влаштували благодійний вечір

10  квітня за організації студентів 4 курсу спеціальності «Туризм» Фахового коледжу Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці II та Студентського самоврядування відбувся благодійний вечір.

Першою присутніх привітала директорка навчального закладу Катерина Шовш, яка висловила радість з приводу того, що студенти Фахового коледжу започаткували благородну ініціативу, яка покликана полегшити повсякденне життя дітей, яким випала важка доля.

«Любов та добро допомагають нам стати кращими і духовно багатшими. Такі ініціативи вчать нас, що краще давати, аніж отримувати. І тому я дуже пишаюся нашими студентами»,

– додала вона.

Потім слово взяв голова Студентського самоврядування Фахового коледжу ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ Матей Короман. За його словами, основна мета заходу – підтримка нужденних.

«Відчуття того, що так багато людей об’єдналися заради спільної мети, зігріває наші душі і доводить, що ми здатні на неймовірні вчинки. Справжня доброчинність полягає не в тому, що саме ти даєш чи робиш, а в тому, з якими думками ти це робиш»,

– наголосив він.

Студентка 4 курсу спеціальності «Туризм» Фружіна Фогараші висловила вдячність усім, хто вніс свій вклад в успіх вечора, а також тим, хто своїми благодійними внесками підтримав цю важливу ініціативу.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Після церемонії відкриття відбувся вечір у невимушеній атмосфері, під час якого головна роль належала налагодженню дружніх стосунків та знайомству здобувачів освіти різних спеціальностей. Упродовж вечора організатори влаштували лотерею, під час якої учасники мали нагоду отримати цінні призи.

Кошти, зібрані на благодійному вечорі, спрямують на потреби дітей, які внаслідок воєнних дій залишилися без батьківського піклування.

A. K.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar