У вересні 2023 року міжнародні мовні сертифікати у Берегові отримали 3 осіб

З 2016 року Закарпатський угорський інститут ім. Ференца Ракоці ІІ співпрацює з Центром мовних іспитів ECL, що діє при Центрі іноземних мов Печського університету, як місце проведення іспитів з іноземної мови за межами Угорщини. Згідно з угодою про співпрацю між двома установами, отримати сертифікт про рівень володіння іноземною мовою міжнародного зразка ECL можна і в Берегові. ЗУІ може похизуватися висококваліфікованою командою лінгвістів, завдяки яким можна складати іспити на всіх рівнях складності: A2, B1, B2 та C1. Для того, щоб увійти до складу екзаменаційної комісії, всім викладачам необхідно було поновити свої сертифікати до 14 лютого 2023 року.

Центр мовних іспитів ECL, що діє при ЗУІ, оголосив про набір заявок на складання комплексного мовного іспиту з терміном подачі необхідних документів до 31 серпня 2023 року. Всього підтвердити свої знання з іноземної мови зголосилися 3 особи. 30 вересня 2023 року комплексний мовний іспит з англійської мови рівня складності В2 склали 3 особи, з яких 1 особа є студентом 2 курсу магістратури ЗУІ за спеціальністю «Бухгалтерський облік і аудит».

Результати мовних іспитів будуть оприлюднені 30 жовтня і повідомлені всім учасникам співробітниками Центру мовних іспитів ECL ЗУІ. Отримати сертифікати одразу після їх доставки поштою.

Користуючись нагодою, Центр мовних іспитів ECL ЗУІ дякує кожному за довіру, а також за те, що місцем складання іспиту обрали саме Берегівський центр.

Чекаємо на Вас на наступному екзаменаційному періоді, подача заявок на який закінчується 2 листопада 2023 року, а дати проведення мовних іспитів відбудуться 24 та 25 листопада 2023 року.

Додаткову інформацію можна знайти в оголошенні Центру мовних іспитів ECL на сайті ЗУІ.

Наталія Вароді,
директорка Центру мовних іспитів ECL ЗУІ

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar