У ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ організували святкову програму до Різдвяних свят

Уже кілька років поспіль відділення англійської філології кафедри філології організовує урочистості з нагоди наближення Різдвяних свят. Цього року студенти за спеціальністю «Англійська мова та література» представили свою святкову програму 18 грудня, до якої з ентузіазмом готувалися упродовж останніх кількох днів. Активну участь у постановці взяли студенти всіх курсів.

На початку заходу студенти першого курсу виконали атмосферний історичний бальний танець «Black Nag». Потім у виконанні гурту Реформатської молодіжної громади інституту прозвучали традиційні різдвяні колядки та щедрівки.

Щороку студенти другого курсу знімають відео, яке пов’язане зі студентським життям та Різдвом. Цього року учасники заходу теж переглянули один з таких роликів. Кумедні сценки відтворюють деякі моменти зі студентського життя.

Потім на сцену вийшла Наталя Надь, яка виконала «Різдвяну легенду» угорського поета Ендре Аді та створила атмосферу справжнього свята.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Після нього виступили студенти третього курсу, які влаштували справжню різдвяну виставу.

Наприкінці вистави присутні разом заспівали колядку «Тиха ніч» англійською, українською та угорською мовами, що лише підсилило різдвяну атмосферу в залі імені Арнольда Гросса.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

А. K.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar
  • English