У ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ побували керівники дипломатичних місій країн-членів ЄС

На Закарпаття з робочим візитом завітали керівники дипломатичних місій країн-членів Європейського Союзу. У рамках робочої подорожі дипломати 11 грудня завітали і до Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ.

Делегацію зустріли та ознайомилися з діяльністю ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ президент навчального закладу Ільдіко Орос, ректор Степан Черничко, проректори Дюла Фодор, Адальберт Рац та Іван Чізмар, директорка благодійного фонду «ГЕНІУС» та Навчально-консультаційного центру Наталія Вароді, викладачка кафедри історії та суспільних дисциплін Ержебет Молнар Д, голова Ради із забезпечення якості Імре Сакал, викладачка кафедри англійського відділення кафедри філології Катерина Лізак.

До складу делегації увійшли посол ЄС в Україні Катаріна Матернова, посли Словаччини, Хорватії, Нідерландів, Данії, Литви, Румунії, Бельгії, Іспанії, Кіпру, Австрії, Франції, Словенії, Чехії, Угорщини, Фінляндії, Італії, Німеччини, Польщі, Латвії, Швейцарії, Ірландії та Ірландії..

Спершу високоповажні гості оглянули будівлю ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ, потім ознайомилися з роботою бібліотечно-інформаційного центру «Опацої Чере Янош», відвідали кафедру біології та хімії, кабінети зоології та ботаніки, бібліотеку мінералів ім. Єнева Баркача, а також спустилися до бомбосховища.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Після цього делегація провела короткі перемовини з керівництвом ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ.

Аніта Курмай

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar
  • English