У ЗУІ ім. Ф. Ракоці провели гандбольний матч

Спорт є невід’ємною частиною життя нашого навчального закладу, тож, дотримуючись цієї ідеї, 18 грудня у Спортивно-оздоровчому центрі Карпатського угорського коледжу ім. Ференца Ракоці ІІ відбувся товариський матч з гандболу між викладачами та студентами. Спортивний захід, який проводився з метою підкреслити важливість фізичної активності, має важливе значення для формування соціальної згуртованості.

Говорячи про склад команди викладачів, варто зазначити, що гравці, які здобули визнання за високий професіоналізм на педагогічній ниві та проявили себе як справжні лідери, отримали визнання і на спортивній арені.

У надзвичайно видовищному матчі формату 2х30 хвилин гравці порадували глядачів неперевершеними технічними прийомами, і ми стали свідками блискучих сейвів голкіперів обох команд. У першому таймі команди йшли нога в ногу, економно використовуючи свої сили і витривалість, а завершили поєдинок з нічийним рахунком. У другому таймі, однак, досвід команди все-таки дався взнаки – команда викладачів здобула перемогу з великою відривом у рахунку (матч завершився рахунком 41-21).

Всі учасники заслуговують на похвалу за високу майстерність на полі та відданість спорту. Користуючись нагодою, щиро вітаємо переможців і бажаємо їм подальших успіхів!

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Склад команди викладачів: Степан Черничко, Дюла Фодор, Йосип Тарпай, Василь Сіладі, Максим Ведмідь, Левенте Кейс, Федір Бірток, Арпад Візавер, Андрея Белович, Аніко Чегіль.

Команда студентів: Доріна Евелін Раті (спеціальність «Біологія та хімія» II/3), Ганна Комоні (спеціальність «Біологія та хімія» I/1), Петра Гіді М (спеціальність «Облік і оподаткування» III/5), Адам Товт (спеціальність «Облік і оподаткування» III/5), Янош Левенте Лакатош (спеціальність «Географія та туризм» II/3), Ігор Челеняк (спеціальність «Англійська мова та література» II/3), Даніель Піштак (спеціальність «Математика», магістратура, I/1), Даніель Чуга (спеціальність «Географія», магістратура, II/3).

Петра Гіді М,
кориспондентка спортивного відділу Студентського самоврядування

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar