У ЗУІ проходитиме XVIII Міжнародна наукова конференція на тему «Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті»

21-22 вересня за організації Закарпатського угорського інституту ім. Ференца Ракоці ІІ у співпраці з Львівським державним університетом фізичної культури імені Івана Боберського відбудеться XVIII Міжнародна наукова конференція на тему «Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті». Захід проходитиме на базі ЗУІ.

Урочисте відкриття першого дня конференції відбудеться 21 вересня, о 15:00 (за київським часом). Вітальні промови виголосять завідувач кафедри стрільби та технічних видів спорту Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського професор Богдан Виноградський, проректор з наукової роботи та питань якості освіти Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ Дюло Фодор, проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Львівського державного університету фізичної культури професор Андрій Вовканич.

Протягом дня відбудуться пленарні засідання, під час яких свої доповіді представлять професори із закарпатського, львівського, харківського та інших провідних іноземних ВНЗ.

22 вересня, наступного дня конференції, відбудуться секційні засідання, де учасники заслухають доповіді відомих лекторів, присвячені питанням впровадження інформаційних технологій у фізичному вихованні.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar