У ЗУІ розпочався навчальний рік для студентів 1-го курсу бакалаврату

У Закарпатському угорському інституті імені Ференца Ракоці ІІ розпочався навчальний рік. 1 вересня студенти 1-го курсу бакалаврату взяли участь у кількох тематичних зустрічах, де першокурсники дізналися більше про роботу навчального закладу, познайомилися з викладачами та своїми одногрупниками.

О 9.00 ранку відбулася брифінг, присвячений загальним питанням та питанням техніки безпеки, в якому взяли участь ректор коледжу Степан Черничко, а також проректори Дюла Фодор, Адальберт Рац та Янош Чізмар.

«Шановні першокурсники. Сьогодні розпочався новий навчальний рік, і Ви починаєте його в новому навчальному закладі. Бажаю Вам успішного навчального року, пізнавайте і любіть наш навчальний заклад, його співробітників і студентів, аби через 4 роки ми знову зустрілися з Вами на церемонії вручення дипломів»,

– звернувся до присутніх Степан Черничко.

З інфраструктурою інституту присутніх ознайомив Дюла Фодор, а Адальбер Рац розповів про можливості, якими можуть скористатися студенти навчального закладу.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Потім співробітник ЗУІ Василь Масляник провів короткий інструктаж з безпеки життєдіяльності та охорони праці.

Опісля новоспечені студенти взяли участь у брифінгу, на якому дізналися більше про роботу кафедр, кураторів та співробітників кафедр. Потім першокурсники оглянули бібліотеку, інформаційний та спортивний центри.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Вітаємо всіх студентів у ЗУІ. Бажаємо всім успішного та плідного навчального року!

A. К.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar