У ЗУЛ влаштували Дні відкритих дверей та провели заходи із командоутворення

З 8 по 12 квітня у ПЗ «Закарпатський угорський ліцей з угорською мовою навчання» (ЗУЛ) проводилися цікаві заходи: день відкритих дверей огранузовували щодня упродовж тижня в різних структурних підрозділах ЗУЛ – у Пийтерфолво, Великій Доброні, Малих Геївцях, Берегові та Виноградові

У кожному структурному підрозділі відвідувачів зустрічали директор ліцею Дора Коврей та керівники місцевих навчальних підрозділів, які детально розповіли про освітні послуги, які пропонує навчальний заклад. Потім ліцеїсти представили три основні профілі ліцею: мистецтво, фізичне виховання та технологічні дисципліни. Окрім того, присутні дізналися більше про процес подачі заявок на участь у вступній кампанії, а також про строки подачі документів в електронному та паперовому вигляді.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

День відкритих дверей у Берегові користувався великим успіхом, адже у ньому взяли участь понад 80 учасників, що стало справжньою несподіванкою для організаторів. Ці показники свідчать про успішну реалізацію цілей ЗУЛ – започаткування традицій, командоутворення та забезпечення якісної освіти.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Перед початком Дня відкритих дверей Берегівський підрозділ влаштував для студентів та їхніх викладачів тімбілдінг. Спершу керівниця туристично-інформаційного центру «Rákóczi-tour» Ванесса Бірток та студентка третього курсу спеціальності «Туризм» Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ Богларка Герев провели екскурсію навчальним осередком для студентів ЗУЛ. Після цього студенти взяли участь у заході «Вірш на площі», що відбувся за ініціативи громадської організації «Про Культура Субкарпатіка». Після цього гості поласували піцою, яку приготували викладачі Центру професійно-технічної освіти імені Егана Еде Марія Ілошвай та Беатрісса Гілперт разом зі своїми учнями. У післяобідній час відбулася коротка розминка під керівництвом Тімеї Рошинець, а потім проводилися спортивні ігри, підготовлені вчителем фізичної культури ЗУЛ Максимом Ведмедем. Захід зарядив усіх позитивною енергією, тож присутні із завзяттям та сповнені сил взяли участь у Дні відкритих дверей. Серія заходів завершилася реалізацією спільних програм викладачів та учнів ліцею.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Загалом, Дні відкритих дверей, що відбулися протягом останніх днів, стали значним кроком на шляху до успіху ЗУЛ. Заходи надали можливість учасникам нинішньої та майбутньої спільноти ліцею познайомитися один з одним, а також дізнатися про особливі освітні методи та пропозиції навчального закладу. З огляду на позитивні відгуки, ми вважаємо, що нам вдалося презентувати потенціал та цінності нашого закладу. Сподіваємося, що отримані досвід і враження надихнуть як зацікавлених у навчанні в нашому закладі, так і поточних студентів на розвиток довгострокових партнерських взаємовідносин. Дякуємо всім за участь та підтримку!

Сантов Д.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar