Участь магістрів-обліковців у круглому столі “Виклики професії очима молоді”

У рамках святкування Міжнародного дня бухгалтера магістри ОП “Міжнародний облік і оподаткування” ЗУІ взяли участь в круглому столі “Виклики професії очима молоді“, який був організований  кафедрою обліку, аналізу і аудиту на базі НУ “Одеська політехніка”.

Круглий стіл був присвячений відкриттю ХVI Всеукраїнської науково-практичної конференції “Обліково-аналітичне забезпечення інноваційної трансформації економіки України (в умовах воєнного стану та поствоєнний період)” .

Магістрантка І курсу Ганусин Андріяна виступила із доповіддю на тему: «Особисті компетенції бухгалтера». У своїй доповіді Ганусин Андріяна ознайомила слухачів Круглого столу із основними компетенціями бухгалтера та окреслила портрет компетенцій потенційного бухгалтера.

Подібні заходи сприяють активному обміну практичним досвідом та результатами досліджень з проблематики обліку, аналізу, аудиту, контролю та оподаткування.

Дякуємо закладу вищої освіти-партнеру НУ “Одеська політехніка” за високий рівень організації заходу, зокрема викладачам і здобувачам вищої освіти профільних кафедр-партнерам за  цікаві доповіді та дискусії.

Кафедра обліку і аудиту

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar