Учні Берегівського ліцею імені Лайоша Кошута дізналися більше про роботу ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ

1 грудня учні 5-Б класу Берегівського ліцею імені Лайоша Кошута здійснили екскурсію до Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ.

Екскурсію будівлею інституту для школярів провела класний керівник і директор туристично-інформаційного центру «Rákóczi-tours» Ванесса Бірток, яка розповіла про особливості роботи структурних підрозділів.

Школярі відвідали Спортивно-оздоровчий центр, філологічний кампус та відділ художнього мистецтва, розташований на другому поверсі кампусу, де стіни прикрашені різнокольоровими силуетами, створеними викладачами та студентами ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Після цього учні мали можливість відвідати зоологічний та ботанічний навчальні аудиторії кафедри біології та хімії, бібліотеку мінералів ім. Єнева Баркача, центральну читальну залу Бібліотечно-інформаційного центру «Опацої Чере Янош» та музей текстилю ім. Каталін Полоні. Побачене справило особливе враження на п’ятикласників.

Учні Берегівського ліцею імені Кошута Лайоша завершили веселий та пізнавальний день гарячим шоколадом у їдальні «Kiscsikó».

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

А. K.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar