Студенти кафедри філології ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ побували в Мішкольцькому університеті

Студенти кафедри філології Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ взяли участь у студентській програмі мобільності «Маковець», в рамках якої здійснили поїздку до Мішкольцького університету.

Під час навчальної екскурсії учасники програми мали змогу ознайомитися з будівлею та структурою закладу, поспілкуватися із завідувачкою відділення угорської мови та літератури кафедри гуманітарних та суспільних дисциплін Рейкою Таші, гарантом освітньої програми з угорської мови Еніке Греці-Жолдош та завідувачкою відділення англійської мови та літератури Агнесою Магнуцней Годо, а також оглянути університетське містечко. Окрім робочих зустрічей, студенти за час стипендіальної програми взяли участь у культурних заходах за межами навчального закладу: відвідали мальовничі краєвиди Ліллафюреда, печеру Святого Іштвана, замок Діошдьор, який перебуває на стадії реставрації, музей імені Германа Отто та мальовниче місто Мішкольц.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Завдяки подорожі закарпатські студенти збагатилися корисними та пізнавальними знаннями і враженнями, а також зміцнили професійну співпрацю між Мішкольцьким університетом та Закарпатським угорським інститутом імені Ференца Ракоці ІІ.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar