Учні та вчителі Берегівського ліцею ім. Лайоша Кошута здійснили екскурсію до Ботанічного саду ім. Йожефа Сікури у Великих Берегах

23 та 25 серпня 2023 року учні та вчителі Берегівського ліцею ім. Лайоша Кошута відвідали Ботанічний сад ім. Йожефа Сікури. Навчальний заклад організував природничий табір для учнів молодших і старших класів у рамках літньої шкільної програми «Без кордонів». Завдяки екскурсії діти здобули практичні знання, які розширили та поглибили отримані теоретичні знання.

Учасники програми з майже 60 осіб та їхні вчителі, які їх супроводжували, оглянули Ботанічний сад, довідалися про особливості його функціонування та дізналися про наукову діяльність.

Діти мали можливість спробувати себе в різних інтерактивних іграх, які проводилися в приміщенні ботанічного саду, а на подвір’ї організатори влаштували малечі справжні народні забави.

Після цього гості ознайомилися з роботою підрозділів ботанічного саду. Найбільше часу діти провели у відділі лікарських і трав’янистих рослин, де мали змогу розпізнати за запахом різні види рослин та отримати корисну інформацію про них.

Діти та вчителі повернулися додому з цілим багажем позитивних вражень.

Золтан Копор,

Директор Ботаніного саду ім. Йожефа Сікури,

Кафедра біології та хімії

Науково-дослідний центр ім. Іштвана Фодора

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar