Успішна атестація студентів – обліковців

Протягом 10-17 червня 2022 року  на кафедрі обліку і аудиту Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ проходила атестація здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» освітньої програми «Облік і оподаткування», яка включала: складання комплексного атестаційного іспиту, іспиту з іноземної мови (англійської) та захист кваліфікаційних робіт.

Випускники  продемонстрували високі знання професійних компетентностей з питань організації та управління господарської діяльності, теоретичних і методичних положень, організаційних й практичних інструментів в галузі обліку та оподаткування і, за результатами атестації, отримали позитивні оцінки й відгуки від екзаменаційної комісії.

У ході захисту кваліфікаційних робот здобувачі освіти проявили ініціативність, старанність, наполегливість, здатність та вміння застосовувати набуті знання для вирішення складних завдань, зокрема обізнаність у сучасних нововведеннях щодо обліку, оподаткування, аудиту та аналізу.

Колектив кафедри обліку і аудиту від щирого серця вітає своїх випускників-обліковців з успішною атестацією,  здобуттям освітнього ступеня бакалавра та запрошує продовжити навчання на другому (магістерському) рівні вищої освіти!

Бажаємо завжди бути впевненими у своїх силах, подальшого розширення горизонтів наукової та професійної діяльності! Успіхів, нових відкриттів і досягнень на життєвій та професійній ниві!

Колектив кафедри обліку і аудиту

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar