В Інституті Ракоці відзначили Всесвітній день екскурсовода

З ініціативи Всесвітньої асоціації екскурсоводів з 1990 року 21 лютого відзначаємо Всесвітній день екскурсовода. Визначний день відзначила й Кафедра географії та туризму Закарпатського Угорського Інституту імені Ференца Ракоці ІІ.

В межах заходу студенти третього курсу Кафедри географії та туризму організували екскурсію по місту Берегово в супроводі екскурсовода для учнів Косоньського ліцею імені Яноша Арань, Берегівського ліцею імені Габора Бетлена та Берегівського ліцею Платан. Програма завершилася прибуттям в Інститут Ракоці.

Діти мали змогу не тільки послухати розповіді студентів, але й спробувати інтерактивне вивчення його пам’яток, адже у багатьох випадках вони ознайомлювались з містом відповідаючи на питання з допомогою QR-кодів.

Пізніше завітали в Музей мінералів ім. Євгена Боркача та Музей текстилю імені Каталін Полоні, де подивилися цікаві виставкові колекції.

«Студенти Кафедри географії та туризму минулого року вивчали спеціальність екскурсовода. Сьогоднішній день був для них хорошою практикою, адже змогли спробувати себе в ролі гіда»,

– розповіла Кормочі Шаш Еники, викладач Кафедри географії та туризму.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

A. K.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar
  • English