В ЗУІ ім. Ференца Ракоці ІІ проходитиме позапланова перевірка Державною службою якості освіти України

З 08 по 11 листопада у Закарпатському угорському інституті ім. Ференца Ракоці ІІ проходитиме позапланова перевірка Державною службою якості освіти України.

Підстава для здійснення перевірки: лист Міністерства освіти і науки України щодо можливих порушень вимог законодавства в Закарпатському угорському інституті ім. Ференца Ракоці ІІ. ( вх. від 05.10.2022 № 12/01-08-ДСК). Предметом здійснення перевірки є: додержання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері вищої освіти з питань, порушених у листі Міністерства освіти і науки України. У здійсненні перевірки беруть участь: 

Носова Світлана Анатоліївна – начальник відділу контролю за наданням освіти дорослим департаменту контролю у сфері вищої, фахової передвищої освіти і освіти дорослих Державної служби якості освіти України.

Соколкова Олеся Володимирівна – головний спеціаліст департаменту контролю у сфері вищої, фахової передвищої освіти і освіти дорослих Державної служби якості освіти України. 

Та залучені до складу члени комісії: 

Молнар Шандор Берталонович – доцент кафедри фізико-математичних дисциплін Українсько-угорського навчально-наукового інституту  Державного вищого навчального закладу  « Ужгородський національний університет» ( за згодою). 

Храпкіна Валентина Валентинівна – професор кафедри маркетингу та управління бізнесом Національного університету «Києво-Могилянська академія» ( за згодою).

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar