Від випускних іспитів до церемонії вручення дипломів

Ось і завершився ще один навчальний рік у Закарпатському угорському інституті імені Ференца Ракоці ІІ.  Навчальний рік, який точно запам’ятається надовго всім викладачам і студентам. Можливо, цей рік був вирішальним у житті тих студентів, які тепер можуть тримати в руках плід чотирирічної праці – диплом бакалавра.

Викладачі та студенти кафедри географії та туризму закінчили плідний 2021-2022 навчальний рік, адже всі іспити здані, кваліфікаційні роботи захищені. Незважаючи на негативні події, що відбуваються в країні, 19 студентів нашої кафедри успішно склали комплексні іспити та захистили кваліфікаційні роботи: 6 студентів за спеціальністю «Географія» та 13 студентів за спеціальністю «Туризм». Іспити приймали професійні комісії з шести осіб під головуванням:

  • Мирослава Дністрянського, професора Львівського національного університету імені Івана Франка (на спеціальності «Географія»),
  • Наталії Смочко, доктора географічних наук, доцента, завідувача кафедри географії та суспільних дисциплін Мукачівського державного університету (на спеціальності «Туризм»)

Після складнощів і хвилювань під час випускних іспитів, на студентів чекала урочиста церемонія випуску, коли вони могли взяти в руки доказ своїх знань. 

FTT

Шановні Випускники! Від імені викладачів та співробітників кафедри щиро вітаємо Вас із досягнутими результатами та бажаємо успіхів і наполегливості у майбутньому!

Лівія Гергей,
Кафедра географії та туризму

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar