Відгук студентки Шимон Віолетти про участь у програмі «Аудитор та професійний бухгалтер» від Nexia DK

Мене звати  Шімон Віолетта. Я навчаюся на магістерській освітній програмі «Міжнародний облік та оподаткування».

Цього року я здобула кваліфікацію бакалавра обліку і оподаткування, завдячуючи рідній кафедрі обліку та аудиту. Зараз працюю бухгалтером у Благодійному фонді «Геній». Світ фінансів та аналіз стану економіки завжди були близькі мені.

Враховуючи характер моєї професії, дуже важливо мати під рукою актуальну інформацію, і постійне самовдосконалення є важливим. Я з ентузіазмом беруся за нові навчальні програми; беру участь у багатьох курсах рік за роком. Нещодавно я пройшла курс навчання від Nexia DK «Аудитор і професійний бухгалтер», побудований на базі матеріалів АССА, де посилила свої професійні навички та була відмічена організаторами як кращий студент курсу. Навчання тривало два тижні, протягом яких ми щоденно отримували самостійні завдання, які необхідно було виконати для успішного закриття модуля. Оскільки це була міжнародна компанія, весь тренінг проводився англійською та українською мовами. Підготовка до трьох основних модулів (Бухгалтер у бізнесі, Управлінський облік, Фінансовий облік) вимагала ретельної підготовки, оскільки не було багато можливостей для помилок. Мені вдалося успішно скласти іспити, і, як наслідок, я отримала пропозицію долучитися до команди аудиторів і консультантів компанії Nexia DK.

Я безмежно вдячна своїм викладачам за те, що вони порекомендували цю можливість навчання, допомогли в моєму професійному розвитку.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar
  • English