Відомий британський бізнес-консультант Річард Бомонт провів гостьову лекцію для магістрів-обліковців

16 травня 2023 року студенти 1 курсу магістерської програми «Міжнародний облік і оподаткування» мали унікальну можливість послухати лекцію та поспілкуватися з відомим бізнес-тренером й консультантом Річардом Бомонтом.

Лекція була організована у рамках вивчення курсу «Міжнародні облікові системи та стандарти». З професійним навиком міжнародного доповідача та тренера, Річард на простих прикладах довів студентам важливість управління ланцюгом постачань, а також наявність тісного взаємозв’язку цього управління з обліком та фінансами. Окреслив виклики, які лежать у цій площині перед компаніями у всьому світі, зокрема це культурна різноманітність, доступ до даних та використовувані технології. Згадав про особливості інтеграції й особливості використання штучного інтелекту в умовах сучасного інформаційного суспільства. Зробив наголос на важливості розуміння міжнародних стандартів фінансової звітності для прийняття інвестиційних рішень.

Д.е.н., проф. Пойда-Носик Н.Н.: «Для мене було надзвичайно приємно представити студентам таку видатну особистість, як Річард Бомонт. Працюючи у Великій Британії, Європі, США та Азії, пан Річард є всесвітньо відомим консультантом із закупівель, доповідачем і бізнес-радником із понад 30-річним досвідом роботи в багатьох галузях промисловості. У своїй діяльності Річард зосереджується на допомозі підприємствам скоротити витрати на закупівлі, зменшити ризики ланцюга поставок і створити інновації завдяки побудові хороших відносин з постачальниками. Зустріч із такими видатними людьми, вважаю, розширює горизонти мислення у студентів і вказує, до чого варто прагнути на своїй життєвій та професійній стезі.»

Відгуки про зустріч представників 1 курсу магістратури Маркуш Ноемі та Вірліча Шандора: «Під час свого захоплюючого та професійного виступу Річард Бомонт з яскравістю та експертністю розповідав про закупівлю, Німецький Закон про ланцюг постачання, ISSD та протоколи GHG. Він зумів передати аудиторії глибоке розуміння процесу закупівлі, який полягає у отриманні або придбанні товарів та послуг з метою задоволення бізнес-потреб. Розуміючи важливість цього процесу для компаній, Річард підкреслив необхідність залучення послуг та придбання товарів на великій масштабі. Він також привернув увагу до загального процесу закупівлі, який вирішально впливає на рішення компаній перед здійсненням кінцевої покупки. Засвоєння поняття ISSD, що означає Інтегрований сталий розвиток ланцюга постачання, було дуже цікавим, коли Річард розповідав про створення та впровадження сталих практик у всьому ланцюгу постачання товарів або послуг.»

Ми висловлюємо щиру вдячність пану Річарду Бомонту за те, що він приділив свій дорогоцінний час і поділився своїм досвідом з нашими студентами!

Кафедра обліку і аудиту ЗУІ

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar
  • English