Викладач історії ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ у рамках програми мобільності «Еразмус+» побував в Уніерситеті імені Лоранда Етвеша

З 15 по 19 квітня адюнкт кафедри історії та суспільних дисциплін Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ Юрій Данч підвищив свою кваліфікацію на кафедрі нової та новітньої історії Угорщини Університету імені Лоранда Етвеша (ELTE) в рамках програми мобільності «Erasmus +».

Викладач прочитав лекції про історію Угорщини 19 століття, епідемію холери 1831 року та роль Жигмонда Перені як королівського комісара. Завідувачка кафедри, професор, д-р Жужанна Варга та ад’юнкт д-р Тамаш Мелковіч також розповіли про організацію навчального процесу в університеті та на кафедрі. Також було обговорено майбутню співпрацю між двома навчальними закладами та кафедрами, розробку спільних програм та подальші можливості обміну досвідом. Крім того, лектор представив можливості програми мобільності для студентів-істориків, що навчаються в ELTE та Закарпатському угорському інституті імені Ференца Ракоці ІІ.

Користуючись нагодою, викладач ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ висловлює подяку за гостинний прийом, допомогу під час мобільності та підтримку колективу ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ, який підтримав його кандидатуру на участь у програмі.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar