Візит до бібліотеки іноземної літератури (м. Будапешт, Угорщина)

Студенти кафедри філології відділення англійської мови та літератури Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ відвідали бібліотеку іноземної літератури у місті Будапешт (Угорщина) в рамках студентської програми мобільності «Маковець».

Це одна з наймолодших громадських спеціалізованих бібліотек Угорщини, яка не лише містить літературні твори та лінгвістичні документи, але й виконує функції музичної бібліотеки. Вона дуже популярна серед студентів, оскільки пропонує широкий спектр літературних джерел для їхніх індивідуальних досліджень. Екскурсовод зробила короткий історичний огляд історії бібліотеки, а потім ознайомила студентів з різними відділами бібліотеки – читальним залом, залом періодичних видань, залом з відкритими стелажами, комп’ютерним та лінгафонним кабінетами. Останній є особливо цінним для студентів, які вивчають іноземні мови, наприклад, англійську. Музична бібліотека також виявилася дуже цікавою для студентів, оскільки пропонує інтерактивну гру на фортепіано, а також прослуховування музичних творів різними мовами.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Також студенти мали змогу ознайомитися з найціннішими та найстарішими виданнями бібліотеки іноземної літератури. Всі здобули незабутній досвід під час відвідування бібліотеки.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar