Викладачі ЗУІ у складі журі на ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіаді з інформаційних технологій

ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій проводився 12 лютого в дистанційній формі. Викладачі нашого навчального закладу, Берегсасі Степан Степанович (кафедра математики та інформатики) і Марку Олександр Олександрович (Фаховий коледж ЗУІ), провели переклад завдань а також взяли участь в складі журі.

На змаганнях взяли участь 58 учнів з різних шкіл нашого краю, серед яких 22 учнів з 9-го класу, 20 учнів з 10-го класу і 16 учнів з 11-го класу. З 9-го класу – 11, з 10-го класу – 10 а з 11-го класу 7 учнів отримали право для участі на вибіркові-тренувальні збори з підготовки до ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій. Виконані завдання були перевірені і оцінені членами журі.

Палл Мартон –  учень Ліцею з Гуманітарним Та Природничим Профілем с. Великі Береги, якого підготувала вчителька Бакша Адріен (студентка магістратури 1-го року навчання ОП Середня освіта (Математика)  кафедри математики та інформатики), зайняв перше місце на олімпіаді з інформаційних технологій, з чим щиро вітаємо обох, учня та вчителя.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar