Викладачі ЗУІ взяли участь у 3-й Конференції методистів педагогічних ВНЗ з угорською мовою навчання та дослідників Карпатського басейну

Кафедра педагогіки, психології, початкової, дошкільної освіти та управління закладами освіти Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ в рамках програми мобільності викладачів «Еразмус+» делегувала Каталін Шоош та Емевке Бергхауер-Олас на 3-ю Конференцію методистів педагогічних ВНЗ з угорською мовою навчання та дослідників Карпатського басейну.

Круглий стіл відбувся в рамках серії заходів «Весна науки», організованих Педагогічним науковим комітетом Печської академічної групи Угорської академії наук та Інститутом педагогічних наук, що діє при факультеті гуманітарних наук Печського університету. Плекаючи партнерські стосунки з ЗУІ, у конференції також взяли участь викладачі Інституту прикладної дидактики Клузького університету імені Бабеша-Бойяї, Інституту педагогічних наук Християнського університету регіону Парціум, Педагогічного інституту Трансільванського університету «Сап’єнтія» та Педагогічного факультету Університету ім. Яноша Шеє.

Окрім презентацій книг, учасники конференції обговорили нові можливості для співпраці, за результатами якої 23 травня відбудеться ще одна професійна зустріч.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar