Вітаємо Ротковську Вікторію за успіхи у Всеукраїнському Шекспірівському конкурсі студентських дослідницьких і креативних проєктів

За результатами Всеукраїнського шекспірівського конкурсу студентських дослідницьких і креативних проєктів імені Віталія Кейса, що проходить за підтримки Міністерства освіти і науки України і який проводився в Запорізькому національному університеті, Ротковська Вікторія Йосипівна, студентка IV курсу (перший (бакалаврський) рівень вищої освіти спеціальності Середня освіта (Мова і література (англійська)) нагороджена дипломом ІІІ ступеня МОН України.

Всеукраїнський шекспірівський конкурс студентських дослідницьких і креативних проєктів імені Віталія Кейса – щорічний захід, який проводиться з метою популяризації спадщини Вільяма Шекспіра в студентському середовищі, виявлення обдарованої молоді та стимулювання наукової роботи студентів. Традиційно захід організовується на базі Запорізького національного університету. Цьогоріч конкурс зібрав більше 60 учасників із 20 закладів вищої освіти України.

Тож, вітаємо  Ротковську Вікторію і її наукового керівника, бажаємо подальших успіхів у навчанні, натхнення і подальших наукових здобутків!

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar