Вручення сертифікатів ECL та мовні іспити в листопаді 2023 р. в Закарпатському угорському інституті імені Ференца Ракоці ІІ.

З 2016 року Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці ІІ співпрацює з Центром іноземних мов Печського університету а саме з Центром мовних іспитів ECL як місцем здачі іспитів з іноземних мов. Завдяки згоді закладів також можна отримати сертифікати міжнародних мовних іспитів ECL у Берегові. Інститут Ракоці може похвалитися висококваліфікованими лінгвістами, завдяки яким іспит надається на всіх мовних рівнях: A2, B1, B2 і C1. Всі викладачі які приймали іспит, мали можливість оновити ліцензії на іспит до 14 лютого 2023 року, та деякі з них їх успішно оновили.

Центр іноземних мов ECL Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці II.  30 вересня 2023 року організував комплексний мовний іспит з англійської мови рівня В2, в якому взяли участь 3 людини. Серед них 2 особи здали іспит, що підтверджує знання мови, та отримали заслужений сертифікат 25 листопада 2023 року в Інституті Ракоці. 1 з них  є студентом спеціальності «Облік і аудит» Закарпатського угорського інституту імені Ференца ракоці ІІ.

Центр мовних іспитів у Берегові знову оголосив екзаменаційний період із кінцевим терміном подачі заявок до 2 листопада 2023 року, на який загалом подали заявки 6 осіб. 24.11.2023 1 особа склала комплексний мовний іспит з англійської мови на рівень С1, 25 листопада – 5 осіб на рівень В2 з англійської мови. 2 з них – викладачі інституту Ракоці на кафедрі  “Математики та інформатики”, та 1 особа є студентом першого курсу кафедри “Історії  та суспільних наук” інституту Ракоці.

Результати мовних іспитів будуть 22 грудня, про них усіх учасників повідомлять співробітники мовного центру ECL Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ. Після отримання сертифікатів поштою їх можна буде забрати.

Мовний центр ECL Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ дякує вам за вибір Берегівського екзаменаційного центру.

Чекаємо абітурієнтів і 2024 року, крайня дата реєстрації на наступний екзаменаційний період – 8 січня 2024 року, а дати мовних іспитів – 2 та 3 лютого.

Більше інформації можна знайти на веб-сайті Інституту Ракоці в оголошенні на мовний іспит ECL.

Наталія Вароді,
керівниця екзаменаційного центру ECL ЗУІ ім. Ференца Ракоці ІІ

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar