XV Студентський кубок Карпатського регіону

З 29 лютого по 02 березня в м. Будапешт пройшов традиційний, п’ятнадцятий «Студентський кубок» закладів вищої освіти Карпатського регіону. В даних змаганнях приймають участь ЗВО п’яти країн ( Угорщина, Румунія, Україна, Сербія, Словакія ) П’ятнадцять років тому, даний турнір проводився лише з одного виду спорту, футзалу. Він постійно розширювався, щорічно вводились нові види спорту .На цьогорічному , п’ятнадцятому вже студенти змагались в п’ятнадцяти видах спорту – футзал, міні-футбол, футбол, баскетбол, волейбол, настільний   теніс, шахи, дартс, крос, водне поло, ролефітнес, танці, чирлідінг, кіберспорт.

Всього в даних змаганнях прийняло участь 1500 учасників.  Майже всі види спорту проходили на спортивній базі Будапештського університету міжнародних відносин (Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Ludovika Aréna)

ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ прийняв участь в двох програмах- футзал та н/теніс. Нашу команду представляли студенти Закарпатського центру професійної підготовки ім. Еган Еде:

Футзал: Копор Алекс, Торкович Роланд,  Котров Аідін, Борто Давід, Ері Марк, Боднар Янош, Нодь Андор, Борто Кароль.

Настільний теніс: Ердо Шандор, Лумпер Давід, Кобзо Шандор, Болог Золтан.

Результати ігор з футзалу:

  • ЗУІ – „Európa Kollégium, Újvidék” 1:1
  • „Semmelweis Egуetem” – ЗУІ 2:0
  • ЗУІ – „Nemzeti Közszolgálati Egyetem” 1-3

Команда в групі зайняла третє місце і наступного дня грала з переможницею групи «Н» командою  Sapientia Erdélуi Magуar Tudománуegуetem  (Румунія) і поступилася з рахунком 5:0, між іншим вони стали чемпіонами даного турніру.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

В змаганнях з настільного тенісу нашим студентам прийшлось грати з титулованими суперниками, які виступають в третій та другій лігах Угорського чемпіонату, але не дивлячись на це вони показали достойні результати.

Парні змагання:

  • Кобзо Шандор-Болог Золтан –  4 місце;
  • Лумпер Давід- Ердо Шандор  – 5 місце

В індивідуальних змаганнях ,в яких були теж титуловані спортсмени ,вони показали такі результати:

  • Кобзо Шандор – 3 місце в групі;
  • Лумперт Давід –  4 місце в групі

Вітаємо даних студентів з непоганим виступом, будем готуватись до наступного року і надіємось на більш достойні результати.

А. Д. Візавер
Директор спортивно-оздоровчого центру

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar