З роботою Фахового коледжу могли познайомитися усі охочі

18 травня цьогоріч вже вдруге в Фаховому коледжі Закарпатського угорського інститут імені Ференца Ракоці ІІ відбувся День відкритих дверей.

На церемонії відкриття заходу присутніх привітала директорка коледжу Катерина Шовш, яка розповіла про навчальний заклад та ознайомила присутніх з найважливішою інформацією про вступ. За її словами, в коледжі можна здобути освіту за п’ятьма спеціальностями – дошкільна освіта, соціальна робота, облік і оподаткування, прикладна математика та туризм.

«Ми пропонуємо конкурентоспроможні професії, які є затребуваними на ринку праці. Яку б освітню програму абітурієнт не обрав, він обов’язково зможе влаштуватися на роботу»,

– наголосила вона.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Студентка третього курсу спеціальності «Соціальна робота» Біанка Туровці від імені Студентської ради привітала відвідувачів і назвала ключові аспекти, чому варто обрати саме цей навчальний заклад, а також розповіла про програми дозвілля у позанавчальний час.

Секретарка приймальної комісії коледжу Ержебет Кноблох ознайомила присутніх з умовами вступу, а також розповіла про найважливіші дати вступної кампанії, яка триватиме з 23 червня по 13 липня. Цього року для вступу необхідно подати мотиваційний лист українською та угорською мовами. Абітурієнт може подати заяву на кілька курсів одночасно.

Навчання безоплатне, а студенти упродовж навчання мають право на стипендію.

Решту частину дня учасники заходу присвятили знайомству з навчальним закладом, аудиторіями та викладачами. Відвідувачі могли переглянути низку презентацій, зокрема лялькову виставу переможців конкурсу педагогічних команд, презентацію Стефана Гоголи, присвячену соціальній роботі, доповідь Лайоша Сіладі на тему прикладної математики та презентацію Ленарда Шімона, яка стосувалась 3D моделювання. Крім того, відвідувачі змогли взяти участь в інтерактивній освітній грі з бухгалтерського обліку та оподаткування, дізнатися більше про туризм, познайомитися з туристичним спорядженням і спробувати свої можливості в цікавих завданнях.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Аніта Курмай

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar
  • English