Закарпатські школярі мають змогу оглянути рослинні та зоологічні колекції кафедри біології та хімії ЗУІ

Кафедра біології та хімії Закарпатського угорського інституту ім. Ференца Ракоці ІІ завжди рада бачити учнів загальноосвітніх шкіл та їхніх вчителів, які мають змогу оглянути рослинну та зоологічну колекції кафедри, відвідати науковий гербарій, а також сучасно обладнані хімічну та біотехнологічну лабораторії.

19 травня у ЗУІ проводиться День профорієнтації, однак варто наголосити, що кафедра не лише у такі дні готова прийняти юних школярів. За попередньою домовленістю викладачі радо приймуть усіх зацікавлених школярів та їх вчителів, які хочуть оглянути надбання кафедри – рослинні та зоологічні колекції, науковий гербарій, а також дізнатися більше про можливості хімічної та біотехнологічної лабораторій кафедри біології та хімії.

11 травня 2023 року до нашого інституту навідалися 17 учнів Берегівського ліцею №3 ім. Ілони Зріні у супроводі вчителів Аніко Надь та Марти Гайнал. Екскурсію по закладу провела завідувачка кафедри біології та хімії Ержебет Когут, яка розповіла учням про процедуру вступу та навчальні програми, а також ознайомила їх з повсякденним життям кафедри та її студентів.

Сподіваємося, що час, проведений з нами, видався насиченим і пізнавальним!

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar