Закарпатський угорський інститут ім. Ференца Ракоці ІІ та Вінницький державний педагогічний університет ім. М. Коцюбинського підписали договір про співпрацю

27 вересня Закарпатський угорський інститут ім. Ференца Ракоці ІІ та Вінницький державний педагогічний університет ім. М. Коцюбинського підписали договір про співпрацю про підвищення кваліфікації (стажування) науково-педагогічних працівників.

На урочистому підписанні договору, яке відбулося в ЗУІ, були присутні ректор нашого інституту Степан Черничко та ректор Вінницького державного педагогічного університету ім. М. Коцюбинського Наталія Лазаренко, проректор з науково-педагогічної роботи і міжнародних питань Сергій Загородній та проректор з наукової роботи Алла Коломієць.

Згідно з договором, сторони домовилися про організацію підвищення кваліфікації (стажування) науково-педагогічних працівників університетів на безоплатній основі, про порядок проведення стажування, обмін викладачами та іншими працівниками з метою підвищення їх кваліфікації в навчальних та наукових підрозділах, а також про залучення науково-педагогічних працівників до роботи з підготовки наукових публікацій.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar