Здобувачі освіти-обліковці та фінансисти завітали до бухгалтерсько-економічного відділу Управління освіти та культури Берегівської міської ради

09 квітня 2024 року здобувачі (першого) бакалаврського рівня вищої освіти 3-го курсу освітньої програми «Облік і оподаткування» і 2-го курсу освітньої програми «Фінансова безпека» Закарпатського угорського інституту ім. Ференца Ракоці ІІ відвідали бухгалтерсько-економічний відділ Управління освіти та культури Берегівської міської ради у рамках вивчення освітніх компонент «Облік у бюджетних установах» і «Бюджетна система».

Метою заходу було ознайомити здобувачів вищої освіти з організацією діяльності та функціональними завданнями бухгалтерсько-економічного відділу бюджетної установи, адже у сучасних умовах бюджетні установи посідають вагоме місце у фінансовій системі країни як суб’єкти державного сектора економіки. Від того наскільки ефективно здійснюється побудова фінансових відносин на рівні бюджетних установ, залежить якість виконання соціальноекономічних функцій держави, інтереси яких представлені через бюджетні установи.

Головний бухгалтер управління освіти та культури Берегівської міської ради Баткі Марія Іванівна ознайомила присутніх із роботою бухгалтерсько-економічного відділу, його основними завданнями і функціями. Очільниця розповіла, що Управління освіти та культури Берегівської міської ради є виконавчим органом Берегівської міської ради, що створений Берегівською міською радою, входить до її складу і в межах Берегівської територіальної громади забезпечує виконання покладених на управління завдань. Управління утримується за рахунок коштів місцевого бюджету Берегівської міської ради.

Здобувачі вищої освіти мали можливість ознайомитися із кабінетами і поспілкуватися із працівниками бухгалтерсько-економічний відділу.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Висловлюємо щиру подяку Баткі Марії Іванівні за цікаву, пізнавальну та змістовну екскурсію! Така формою організації освітнього процесу, як пізнавальна екскурсія, конкретизує, поглиблює і розширює теоретичні знання здобувачів вищої освіти і трансформує їх в уміння і навички. Сподіваємося на продовження співпраці щодо якісної підготовки високопрофесійних фахівців!

Кафедра обліку і аудиту

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar