Здобувачі освіти-обліковці та фінансисти завітали у Берегівський сервісний центр

19 грудня 2023 року здобувачі (першого) бакалаврського рівня вищої освіти 3-го курсу освітньої програми «Облік і оподаткування» і 2-го курсу освітньої програми «Фінансова безпека» Закарпатського угорського інституту ім. Ференца Ракоці ІІ разом із здобувачами фахової передвищої освіти 4-го курсу освітньої програми «Облік і оподаткування» Фахового коледжу Закарпатского угорського інституту ім. Ференца Ракоці ІІ  відвідали Відділ обслуговування громадян №1 Головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області (Берегівський сервісний центр). Метою заходу було ознайомити студентську молодь з організацією діяльності та функціональними завданнями сервісних центрів Пенсійного фонду України.

Ознайомчу екскурсію для здобувачів освіти провела керівниця ВОГ Катерина Байов. Насамперед вона ознайомила присутніх із процесом обслуговування громадян, які звернулися до сервісного центру, та продемонструвала принцип роботи терміналу електронної черги, завдяки якому процес отримання послуг відвідувачами стає максимально швидким та комфортним. Здобувачі освіти також ознайомилися з роботою спеціалістів, які безпосередньо працюють із відвідувачами. А одна із студенток скористалася можливістю отримати довідку ОК-5.

Неабияку зацікавленість у молодих людей викликали електронні сервіси Пенсійного фонду України, за допомогою яких можна дізнатись інформацію про сплачені страхові внески і страховий стаж, отримувати різні види довідок, достовірність яких підтверджується QR-кодом, тощо. Також представниця Головного управління пояснила порядок реєстрації на вебпорталі ПФУ, алгоритм пошуку потрібної інформації і послуг та закликала присутніх допомагати близьким людям старшого покоління опановувати сучасні сервіси Фонду.

Висловлюємо щиру подяку пані Катерині за цікаву, пізнавальну та змістовну екскурсію! Сподіваємося на продовження співпраці щодо якісної підготовки високопрофесійних фахівців!

Кафедра обліку і аудиту

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar