Здобувачі спеціальності «Дошкільна освіта», «Початкова освіта» бакалаврського рівня освіти та «Початкова освіта», «Освітні, педагогічні науки» магістерського рівня на ХІ Всеукраїнській науково-практичній студентській інтернет-конференції

З нагоди відзначення 190 річниці Українського державного університету імені Михайла Драгоманова 29 березня 2024 року відбулася ХІ Всеукраїнська науково-практична студентська інтернет-конференція «Науковий простір студента: пошуки і знахідки», до співорганізації якої долучився і Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці ІІ.

Кафедру педагогіки, психології, початкової, дошкільної освіти та управління закладом освіти представляли студенти освітніх програм «Дошкільна освіта», «Початкова освіта» та «Освітні, педагогічні науки» як бакалаврського так і магістерського рівнів вищої освіти. Здобувачі на конференції представляли роботи, що висвітлювали актуальні питання та інновації в галузі освіти, особливо дослідження полікультурного Закарпаття. Серед представлених доповідей були представлені психолого-педагогічні аспекти раннього втручання, методики викладання в початкових класах, особлива увага приділялася навчанню в умовах інклюзивної освіти, а також застосування новітніх технологій у практиці закладів освіти регіону. Окрім студентів нашого закладу у конференції взяли участь здобувачі освіти з провідних університетів України. Конференція сприяла обміну досвідом та стимулювала подальший розвиток наукових інтересів студентів та молодих вчених.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Участь у такому заході не тільки підвищила професійний рівень учасників, але й зміцнила наукові зв’язки між освітніми закладами України.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar