У Середнянській початковій школі гімназії імені Каталін П. Франгепан відбувся День відкритих дверей

Після проведення Дня відкритих дверей у берегівській та холмківській філіях навчально-виховного комплексу «Гімназія імені Каталін П. Франгепан» подібний захід організували і у смт. Середнє. Початкова школа відчинила свої двері перед батьками та всіма охочими 11 квітня.

Першою гостей привітала Андреа Якаб, в.о. директора гімназії імені Каталін П. Франгепан, яка коротко розповіла про історію заснування та сьогодення закладу, а потім коротко словами ознайомила присутніх з навчальним процесом у середнянській школі. Після цього слово взяла директор середнянського структурного підрозділу Вікторія Дзямко, яка поінформувала присутніх про документи, які необхідно подати для вступу до навчального закладу, не оминувши увагою і навчальні програми. Потім відбувся показ короткометражного ролика про життя навчального закладу, участь у програмах та повсякденне життя учнів.

Поміж тим, організатори подбали і про проведення відкритих уроків, де охочі могли побачити на власні очі, як відбувається навчально-виховний процес і розвиток дітей. Заняття проводили досвідчені педагоги двома мовами. Під час уроку діти виконували цікаві вправи, проводили експерименти та грали в рухливі ігри, що сприяло легшому засвоєнню навчального матеріалу.

Пізніше учасники заходу мали змогу оглянути укриття школи, де знаходиться їдальня і будуть облаштовані класи для того, щоб у разі повітряної тривоги діти могли безперешкодно продовжувати своє навчання.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Крім того, керівництво закладу надало батькам ще одну унікальну можливість. Для тих, кому важливо, щоб їхні діти продовжили навчання угорською мовою після 4-го класу, є можливість зробити це в Ужгородському ліцеї №10 імені Дойко Габора, а навчальний заклад візьме на себе клопоти з організації перевезення до місця провадження навчальної діяльності.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar