Змагання з футзалу на базі спортивно-оздоровчого центру ЗУІ

25 квітня 2024р. на базі спортивно-оздоровчого центру ЗУІ пройшли змагання з футзалу в залік ХІХ Універсіади області серед ЗВО 3-4 р. а.   Закарпатський угорський інститут ім. Ф. Ракоці ІІ вже багато років надає безкоштовно свою спортивну базу для проведення спортивних заходів,  також сприяє у нагородженні учасників змагань, завдяки яким, вони проходять на високому організаційному рівні.

 З цієї нагоди головний спеціаліст Закарпатського обласного відділення (філії) Комітету ФВС МОН України Анатолій Михайлович Плеханов зустрівся з керівництвом навчального закладу, щоб висловити подяку за надання допомоги у проведенні обласної універсіади серед ЗВО та розвитку фізичної культури і спорту краю.

В кінці зустрічі А. М. Плеханов від імені Закарпатського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання і спорту Міністерства освіти і науки України вручив почесну грамоту за плідну співпрацю в організації та проведенні спортивних змагань серед закладів вищої та фахової освіти, а також у наданні спортивної бази, Закарпатському угорському інституту ім. Ференца Ракоці ІІ. Грамоту було вручено президентці ЗУІ Орос І. І . та ректору Черничко С. С.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

 

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar