Знову хороший результат

Проведено підсумок загальнокомандної першості XVIII Універсіади області серед закладів вищої освіти III-IV р. а за 2022-2023 н. р.  Закарпатський угорський інститут ім. Ф. Ракоці II – прийняв активну участь у даних змаганнях і як показують результати домігся певних успіхів.  Збірні команди ЗУІ захищали честь навчального закладу з таких видів спорту як: волейбол (юнаки, дівчата), міні-футбол, настільний теніс, баскетбол 3*3(юнаки, дівчата), пляжний волейбол(юнаки), легкоатлетичний крос.

Правда не з усіх видів спорту нам вдалося зайняти призові місця, але з більшості видів все ж таки було здобуто срібні нагороди. (див. таблицю)

04.10.2023р. в закарпатському угорському інституті відбулося урочисте нагородження учасників, які брали участь у обласній Універсіаді. Привітати учасників змагань прийшов ректор ЗУІ ім. Ф. Ракоці II Черничко С. С., який відмітив значення фізичної культури і спорту  у студентському середовищі та ведення здорового способу життя, подякував за їх активну участь у спортивно – масовій роботі, та нагородив кубком і грамотою за зайняте  почесне II-місце серед обласних  закладів вищої освіти  ІІІ-IV р. а.

Декілька слів подяки учасникам змагань висловила викладачка фізичної культури ЗУІ О. М. Чегіль.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

 

                                                         А. Д. Візавер
директор ОСЦ ЗУІ