У ЗУІ побував парламентський державний секретар Офісу прем’єр-міністра д-р Міклош Пані

6 жовтня до Закарпатського угорського інституту ім. Ференца Ракоці завітав парламентський державний секретар Офісу прем’єр-міністра д-р Міклош Пані, який зустрівся з президентом інституту Ільдіко Орошем, ректором навчального закладу Степаном Черничком, проректорами Дюлою Фодором, Адальбертом Рацем та Іваном Чізмаром. На зустрічі також були присутні керівник Спортивно-оздоровчого центру Ардпад Візавер, директорка Закарпатського угорського ліцею з угорською мовою навчання Дора Коврей, директор Професійного центру ім. Еде Егана у місті Берегово Іштван Надь та директор гуртожитку Дейнеш Седлак.

У першій половині дня Міклош Пані оглянув будівлю коледжу, Спортивно-оздоровчий центр, гуртожиток ім. Келчеї, філологічний кампус, атріум, а також аудиторію «Естергом».

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Опісля високосадовець взяв участь у вшануванні пам’яті арадських мучеників, яке відбулося 6 жовтня за організації кафедри історії та суспільних дисциплін, кафедри філології ЗУІ та Культурного центру ім. Шандора Фодо, а також у тихому покладанні вінків до пам’ятної стели, встановленої на території Курії культури ім. Перені у Чопівці, та до пам’ятника барону Жигмонду Перені у Виноградові.

А. K.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar