ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ організовує курси з угорської мови для ВПО

Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці ІІ організовує 30-годинний курс угорської мови в Берегові для переселенців, які проживають у будівлях ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ, Берегівського ліцею імені Габора Бетлена, Берегівського ліцею імені Ф. Потушняка, Великоберезького ЗЗСО імені Добраі Петера, а також Великодобронського центру професійно-технічної освіти імені Егана Еде ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ, на численні прохання тих, хто бажає вивчати угорську мову. Заняття, на які записалися 136 учасників, проходитимуть з 11 квітня по 30 травня у 8 групах.

Навчальна програма курсів приділяє особливу увагу розвитку комунікаційних здібностей, розумінню усного мовлення, читанню та написанню текстів. Програма адаптована до віку студентів, а це означає, що діти та дорослі навчаються в окремих групах.

Курси проводяться за підтримки Уряду Угорщини, Державного секретаріату з питань національної політики Офісу прем’єр-міністра, Уповноваженого міністра з питань розвитку співробітництва між Саболч-Сатмар-Березькою областю та Закарпаттям і координації Програми розвитку дитячих садків Карпатського басейну, а також ЗАТ «Фонд імені Габора Бетлена».

Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці ІІ

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar