Зустріч студентів кафедри обліку і аудиту ЗУІ з американським професором Куртом А. Стахурою

У понеділок, 13 листопада 2023 року, здобувачі першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти, які навчаються на спеціальності 071 «Облік і оподаткування»  при кафедрі обліку і аудиту ЗУІ, мали нагоду поспілкуватися із запрошеним із США професором, доктором Куртом Стахурою. Доктор Курт А. Стахура є професором Ніагарського університету. Раніше працював керуючим директором UNLV-Singapore, який був частиною коледжу Університету Невади, Лас-Вегас (UNLV).

Професор Курт А.Стахура на зустрічі зі студентами у формі активної дискусії підняв актуальні питання ролі навчального закладу у житті людини, важливості здобуття вищої освіти, напрямів персонального розвитку, особливості розвитку soft і hard skills,  проблем сучасної комунікації. Не оминулися питання впливу соціальних мереж та штучного інтелекту на формування особистих стосунків і побудову мережі професійних зв’язків.

Відгуки студентів-учасників зустрічі:

 «… Лекція професора була дуже цікавою. Він надихнув нас тим, що навіть якщо ми боїмося чогось, ми повинні все одно ризикнути. Пояснив, який досвід можна здобути у вищому навчальному закладі заради успішного майбутнього. Його виступ дав нам зрозуміти, що деякі події відбуваються в житті, щоб допомогти нашому розвитку. Я вдячна, що професор приїхав до нас здалека і ми змогли почути його лекцію».

Короді Патрісія, 4 курс

«Для мене була дуже цікавою лекція, оскільки обговорювалося, що може надати нам вищий навчальний заклад та можливості навчання. Дуже цікаво було почути точку зору зарубіжного професора на цю тему. Я вважаю, що ми часто не задумуємося, наскільки виш може допомогти нам не лише засвоїти матеріал, але і навчити працювати в команді, брати на себе відповідальність та будувати відносини».

Марценюк Елеонора, 4 курс

«Враження від пари, як і від лектора – позитивні. Ми розбирали навички, які отримуємо та освоюємо в навчальному закладі. Сама методика викладання лектора була цікавою, адже усі залучалися до активного обговорення важливих питань. Також ми отримали цінні поради від викладачів».

Помаскіна Ніколетта, 4 курс

«Для мене ця гостьова лекція була дуже позитивним враженням. По-перше, ми почули абсолютно новий погляд на світ від лектора і отримали неординарний імпульс. По-друге, мені сподобалася динаміка уроку, бо я відчував, що лекція перетворилася з виступу в розмову, що ще більше дозволило нам познайомитися з лектором. Нарешті, на мою думку, для всієї групи було корисно те, що спілкувалися і взаємодіяли англійською мовою».

Солнокі Петер, 4 курс

«На мою думку, ми були учасниками насиченої лекції, яка сприяла розвитку мовних навичок та поповненню професійного словникового запасу».

Леврінц Анна-Марія, 1 курс

«На мою думку, це було дуже класно та цікаво, і ми почули багато такого, що може надати мотивацію кожному, допомагаючи на початку кар’єри».

Ньеште Аннамарія-Ольга, 3 курс

Кафедра обліку і аудиту ЗУІ

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar
  • English