Бібліотечно-інформаційний центр “Опацої Чере Янош” провела інформаційний день

Бібліотечно-інформаційний центр “Опацої Чере Янош” Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ 20 вересня провела інформаційний день для студентів, викладачів та співробітників закладу.

Присутніх привітала пані Самборовскі Нодь Ібоя, директор Бібліотечно-інформаційного центру “Опацої Чере Янош”.

«Суть нашого інформаційного дня полягає в тому, щоб спробувати повернути наших студентів до бібліотеки, тому що як навчальному закладу важливо, щоб наші студенти знали про можливості, з яких вони можуть отримати наукову інформацію»,

— підкреслила вона.

На цій зустрічі присутні мали змогу ознайомитися з основними методами пошуку інформації та як їх використовувати на практиці на персональному комп’ютері, ноутбуці чи мобільному пристрої. Також мали змогу почути про типи цифрових баз даних, які є в закладі, як дізнатися про типи баз даних, як використовувати ці бази даних на ПК та мобільному пристрої.

У другій половині дня учасники також мали змогу ознайомитися з користуванням онлайн-каталогу бібліотеки з адресним пошуком у ньому. Насамкінець організатори презентували практику бібліографічного дослідження для написання семінарських, самостійних, курсових та дипломних робіт.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

A. K.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar