«Знайомство з Закарпатським угорським інститутом імені Ференца Ракоці ІІ!» – Студенти першого курсу нашого інституту на екскурсії

18 вересня 2023 року, відбулося «Знайомство з Закарпатським угорським інститутом імені Ференца Ракоці ІІ!» організований кафедрою географії та туризму та туристично-інформаційним центром «Rákóczi-tour»,  студенти першого курсу закладу могли взяти участь в екскурсії.

Зацікавлених студентів запросив д-р. Доцент Бергхауер Олександр та асистент Аттіла Товт, викладачі кафедри географії та туризму, привітали присутніх та водночас оголосили мету заходу: «щоб студенти могли пізнати минуле, сьогодення та могли заглянути в майбутнє інституту».

Присутні – близько 50 студентів – взяли участь в екскурсії українською та угорською мовами, яку організували Аттіла Товт та аспіранти кафедри географії та туризму. Основна увага була зосереджена на історії заснування інституту Ракоці, виклики на початку шляху, широкої діяльності закладу, особистості Ференца Ракоці ІІ, ім’я якого носить інститут, та осіб, які відіграли видатну роль у створенні та функціонування закладу. Бажаючі могли відвідати аудиторії інституту, які відіграють важливу роль у навчанні, а також є цікавинками. Студенти 1 курсу мали можливість познайомитися з різними спеціальностями та дізнатися, які можливості чекають на них у наступні роки.

Бажаємо студентського року, багатого на враження!

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar