Експертна дискусія «Україна-Угорщина: позитивний порядок денний»

17 лютого 2021, в м. Ужгороді відбулась закрита експертна дискусія «Україна-Угорщина: позитивний порядок денний», в якій взяли участь представники дирекції НІСД, а також експерти та науковці Закарпаття (представники Ужгородського національного університету, Українсько-угорського навчально-наукового інституту, Закарпатського угорського інституту ім. Ференца Ракоці ІІ, ГО «Центр аналізу регіональних ризиків»), представники дипломатичних кіл (Представник МЗС України в м. Ужгород Дмитро Керечанин та Консул Генерального консульства Угорщини в м. Ужгород Томаш Беззег).

Представник Закарпатського угорського інституту ім. Ференца Ракоці ІІ, д.е.н., проф., завідувач кафедри обліку і аудиту Бачо Р.Й. навів конкретні факти економічного співробітництва України та Угорщини і запропонував можливі варіанти посилення такої співпраці. Ви можете прочитати більше про факти за посиланням: Мітряєва-2021(UKR)

Плекаємо надію, що даний захід сприятиме розробленню алгоритму дій задля покращення двосторонніх відносин України та Угорщини.