Фаховий коледж відкрив свої двері перед відвідувачами

20 березня у Фаховому коледжі Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ відбувся День відкритих дверей.

На відкритті заходу гостей привітала директорка навчального закладу Катерина Шовш, яка ознайомила присутніх з найважливішою інформацією про Фахового коледжу. У своїй промові очільниця згадала про історію заснування, розповіла про основні напрямки роботи закладу та ознайомила присутніх з правилами поселення до гуртожитку. За її словами, у Фаховому коледжі підготовка фахівців здійснюється за п’ятьма спеціальностями: «Дошкільна освіта», «Соціальна робота», «Облік і оподаткування», «Прикладна математика» та «Туризм».

Після цього слово взяли голови профільних комісій, які розповіли про навчальні можливості та програми різних спеціальностей, підготувавши презентації та короткі відеоролики, в яких закцетовано увагу на перевагах вибору тієї чи іншої професії. Потім викладачі та студенти закладу запросили присутніх взяти участь у командному змаганні. Охочі розділилися на команди, а студенти продемонстрували особливості кожної із запропонованих освітніх програм. Протягом дня кожен охочий міг взяти участь у заняттях з біології, інформатики, фізики, дошкільного та фізичного виховання.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Керівництво Фахового коледжу запрошує кожного, хто хоче дізнатися більше про можливості навчального закладу, взяти участь у наступному Дні відкритих дверей.

A. K.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar