Оновлення освітньої програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 014 Середня освіта (Хімія)

13 березня 2024 року в межах розширеного засідання кафедри Біології та хімії відбулось засідання проектної групи, щодо оновлення актуальної освітньої програми за спеціальністю 014 Середня освіта (Хімія).

Розширене засідання кафедри відбулось за участю керівника проектної групи к.х.н., ст. досл. Філепа М.Й.(гарант освітньої програми), членів проектної групи: проф. Сікури А.Й. та доктора філософії Чоми З.З. До засідання також долучились стейкхолдери: директор, вчитель хімії Берегівської гімназії імені Ганни Горват Берегівської міської ради Закарпатської області Товт Е.Г. та заступник директора з навчально-виховної роботи, вчитель методист, вчитель хімії Великодобронського ліцею Великодобронської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області Молнар Є.І., а також викладацький склад кафедри, що забезпечує виконання даної освітньої програми та представник здобувачів Шітев Р.Ч. (здобувач IV року навчання).

На засіданні, гарантом та членами проектної групи, озвучено нові вимоги до освітніх програм та попереднє обговорення з викладацьким складом. Також заслухано зауваження та пропозиції співробітників кафедри та присутніх стейкхолдерів. В результаті детального обговорення були прийняті пропозиції, щодо оновлення освітньої програми за спеціальністю 014 Середня освіта (Хімія). Серед основних варто згадати оновлення проектної групи та представників стейкхолдерів, а також списку компетентностей та дисциплін на освітній програмі. 

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar